anti-botslamp

Resistente en veilige Antibotslampen

Spread the love

Wij presenteren u, uit Duitsland, de meest resistente en veilige Antibotslampen op de markt. In dit artikel zult u versteld staan van wat technologie kan bereiken…. om onze veiligheid te verbeteren.

In ons vorig artikel (” de nieuwe Antibotslampen “) hebben wij gewezen op het ernstige probleem dat overvallen met gebruikmaking van de stoottechniek worden gepleegd door vrienden van anderen. Het is een ramp op nationaal niveau en u neemt vanuit verschillende delen van Spanje (en soms vanuit het buitenland) contact met ons op om onze mening, ons advies, onze begrotingen te vragen ……

Welnu, eindelijk, en na veel strijd, willen wij u de nieuwe antiverstralingslampen van de “Premium” reeks voorstellen: DE MAUER NEW NW5.

Anderzijds wilden we dit blogartikel in dit jaar 2017 updaten, om bovendien de nieuwe RB Anti Bumping Locxis Gloeilamp aan te bevelen, die we beschouwen als het kroonjuweel ( https://cerraieronline.com/blog / product-analyse / antibumping-locxis-bulbs ).

“Premium” reeks Anti-Bump lampen: DE MAUER NEW NW5.

Afkomstig uit Duitsland, de NW5 Antibotslampen hebben ons verliefd gemaakt: We hebben het over de “Rolls Royce” onder de gloeilampen, met een “SKG” (Duitse kwaliteits- en weerstandscontrole) van drie sterren (het maximum dat wordt toegekend), en beveiligingsklasse 6, het maximum dat ook wordt toegekend volgens de Aenor EN-1303 norm.

De belangrijkste kenmerken van deze reeks lampen zijn:

  • Geavanceerde Antibumpig bescherming .
  • Geharde stalen pennen over de gehele rotor.
  • Speciale anti-punctuur tegenstiften, met stalen constructie.
  • Stalen elementen geplaatst doorheen de ganse cilinder, om uitboren te vermijden.
  • Radiaal pinsysteem (ook aan de zijkanten) en actief pinsysteem .
  • ANTI-EXTRATIE VERSTERKTE CAM, met onderwerping aan de cilinderrotors.
  • Inwendige en uitwendige versteviging van de stalen staaf om te voorkomen dat deze breekt.
  • Regatta sleutels (grotere veiligheid) en niet kopieerbaar, met een gepatenteerd kopieer controle systeem.
  • 20 miljoen verschillende combinaties en bestand tegen 100.000 openingscycli !!!
  • Maximale Duitse (SKG ***) en Spaanse (Grade 6) veiligheidscertificeringen .

Is het echt effectief? . Laat ons u iets vertellen: Van Locksmith Online zijn we al maanden achter deze lamp en we hebben veel problemen gehad om genoeg voorraad te kunnen krijgen…. Waarom? Wel, omdat verschillende Spaanse banken voor deze anti-stootlampen hebben gekozen om ze in al hun kantoren te plaatsen, waardoor de voorraad van de fabrikant is opgebroken. Ik denk dat we er ons allemaal van bewust zijn dat wanneer een bank voor zoiets kiest… … het is omdat het zeer, zeer, zeer veilig is . Op de volgende afbeelding ziet u een detail van de inwendige constructie van deze lampen: Een precieze en perfecte machine, om onze veiligheid te verbeteren.

      Maar dan …. Wat is beter, TK100 of MAUER NW5?

Wel, hoewel we duidelijk verliefd zijn op MAUER (fabrikant van o.a. hoge veiligheidskluizen), zijn beide lampen momenteel van een enorme veiligheid. Hoe te beslissen? Wel, leid ons door de voornaamste verschillen, en fundamenteel door één ervan: De dubbele koppeling of de versterkte anti-extractie nok. We leggen het zelf uit:

MAUER NW5 Antibotslampen worden geleverd met een versterkte anti-extractienok. Door het speciale montagesysteem is het praktisch onmogelijk deze met geweld te verwijderen, om de veiligheid van de lamp (indien mogelijk) nog verder te verhogen. Juist deze eigenschap houdt echter in dat (althans standaard) geen dubbele koppeling wordt gemonteerd, een eigenschap die de TK100 wel heeft.

De TK100 wordt geleverd met een eenvoudiger (meer traditionele) nok die het mogelijk maakt een dubbele koppeling te monteren. De dubbele koppeling houdt in dat wanneer een sleutel aan de binnenkant wordt gelaten, de lamp verder kan worden geopend met een sleutel van buitenaf.

Veel mensen vertellen ons hun voorkeur of hun negativiteit ten opzichte van de dubbele koppeling : Er zijn er die het ons vragen, omdat ze gewoonlijk de sleutel aan de binnenkant plaatsen en niet willen dat als de deur gesloten is ze hem niet kunnen openen, en er zijn er die dit “een beetje veilig” vinden, omdat ze ‘s nachts de sleutel graag op slot doen en zich veiliger voelen als niemand hem van buitenaf kan openen. Dus dat …. Als u een van de eersten bent, vraag ons dan om een prijs voor de installatie van uw TK100. Als u graag de zekerheid heeft dat, met de sleutel op zijn plaats, niemand van buitenaf kan manipuleren, vraag ons dan om een MAUER NW5.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.