Wat is een elektricien?

Spread the love

Op de vraag “Wat is een elektricien?” de overgrote meerderheid zou zeggen dat een circuitreparateur iemand is die elektrische bedrading en hardware introduceert. Nou, dit is halverwege duidelijk, maar geloof niet dat circuitreparateur zijn “gewoon nog een werk” is. Het invullen als elektrotechnicus komt aanzienlijk meer kijken dan je zou vermoeden.

In het VK hebben de Electricity at Work Regulations en de IEE Wiring Regulations betrekking op de werkwijzen en plichten van circuittesters en deze zijn nodig om te voldoen aan hun principes. Deze taak scheidt circuittesters van verschillende beurzen in de ontwikkelingsbranche. Een opmerkzaamheid en een zorg voor het elektrisch welzijn en de welvaart van eindklanten van elektrische bedrijven zouden consequent tot de rand van de psyche van een circuittester behoren.

Een circuittester moet over talrijke vaardigheden en informatie beschikken over een breed scala aan gespecialiseerde en beveiligingskwesties. Elektriciteitswerk houdt zich bezig met vrijwel elk deel van het huidige leven en gekwalificeerde circuitreparateurs kunnen ervoor kiezen om praktische ervaring te hebben, met name in de bedrijfsruimten. Talrijke kringherstellers kunnen het soort werk dat ze omarmen, afhankelijk van hun gebied kiezen. Als een circuitreparateur bijvoorbeeld in een moderne regio woont, kan hij werk ontdekken in een industriële faciliteit en ervaring opdoen in de ondersteuning van elektrische hardware of apparaten. Dit kan het introduceren of repareren van elektrische motoren en installaties omvatten of het werken in gevaarlijke zones waar extra ongebruikelijke vaardigheden vereist zijn.

Er is ook een ongelooflijk assortiment aan elektrische werkzaamheden in de zakelijke sector, zoals de introductie van brand- en beveiligingsalarmen of communicatie- en datasystemen. Een paar circuittesters richten zich op elektrisch werk van eigen bodem en vertegenwoordigen een aanzienlijke autoriteit bij het opzetten en ondersteunen van elektrische raamwerken voor gezinnen, waaronder verlichting, kracht en elektrische of focale verwarming. ‘Slimme huizen’, gestructureerde bekabeling en beveiligingssystemen worden bovendien steeds normaler als kenmerk van het werk van een circuittester van eigen bodem. Milieuvriendelijke energiebedrijven zoals Solar Water Heating en Photo Voltaic of PV en zijn nieuwe regio’s waar vaardigheid van elektrotechnische experts vereist is.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.